rekrutering1

Rekruttering

Vi søker alltid  ambisiøse advokater med vilje til å ta initiativ og stå på for klientene. Ønsker du en hektisk, men i stor grad selvstyrt arbeidshverdag, er utadvendt og sosial, med et bredt kontaktnettverk, og har gjerne noe egen portefølje er du velkommen til å ta kontakt med oss. Du motiveres av å være aktivt med på å skape dine egne og firmaets resultater. I så tilfelle kan Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård være din neste arbeidsgiver. 

Er du flink, sulten og abisiøs?

Kontakt oss

Profesjonelt fagmiljø

Vi søker alltid abisiøse advokater med vilje til å ta initativ og stå på for klientene. Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård er virksomme innenfor hele det sivilrettslige området, med særlig fokus på forretningsjuss, familie- og arverett, fast eiendoms rettsforhold og kontraktsrett.


Arbeidet vil først og fremst være rådgivning og prosedyre innenfor våre kjenreområder, men vi er også interessert i advokater med kompetanse innen andre fagfelt. Faglig dyktighet, kombinert med høy arbeidsmoral og etikk vektlegges. Ulike tilknytningsformer kan diskuteres herunder partnerskap eller kontorfelle.

Interessert?

Send oss en  henvendelse  eller ta direkte kontakt med Magnus Frøysaa på telefon 488 69 680 eller mail mf@fbadvokat.no eller Torstein Bjørkgård på telefon 940 28 450 eller mail tb@fbadvokat.no


Alle hendvendeles behandles konfidensielt

Send henvendelse

Invalid Email